Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-0 (ημίχρονο)


 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (1-0 ημίχρονο)
Με γκολ του Τάντιτς από το 9΄ ο ΟΦΗ προηγείται με 1-0 του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της κρητικής ομάδας. Πάντως η εικόνα στις κερκίδες είναι απογοητευτική αφού βρίσκονται λιγότερο από 3000 φίλαθλοι στο γήπεδο. Την παράσταση έχουν κλέψει οι οπαδοί του Δικεφάλου. Ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1 και πιο συγκεκριμένα: Τερματοφύλακας είναι ο Κασμερίδης, δεξί μπακ αγωνίζεται ο Ζαχαράκης, αριστερό ο Γαλανόπουλος ενώ οι Μπερτίν - Χαριτωνίδης αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ως αμυντικά χαφ αγωνίζονται οι Ρόβας, Κατσικογιάννης, ελεύθερο ρόλο έχει ο Μπούρμπος - δεξιά του παίζει ο Ρούσεφ, αριστερά του ο Τάντιτς και στην επίθεση ο Παπουλής. Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Χάβος άφησε αρκετούς βασικούς στον πάγκο. Ο Γιακουμής είναι κάτω από τα δοκάρια, Μπαλάφας και Κοντρέρας τα δυο στόπερ, Σακελλαρίου και Σνάουτσερ στα άκρα, Ετό και Κουτσιανικούλης είναι στα άκρα της επίθεσης με επιτελικό μέσο τον Φωτάκη, Αρίας και Βιτόλο τα δυο αμυντικά χαφ και στην κορυφή της επίθεσης παίζει ο Αθανασιάδης.
Οι φάσεις του πρώτου μέρους
2’ Ο Ρούσεφ θα κάνει το σουτ αλλά ο Γιακουμής θα μπλοκάρει τη μπάλα
9΄ Ο Παπουλής κάνει τη σέντρα, στην άμυνα του ΠΑΟΚ υπάρχει αδράνεια και ο Τάντιτς εύκολα κάνει το 1-0.
11’ Σουτ από τον Τάντιτς, η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
20’ Ο ΠΑΟΚ χάνει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ετό μετά από πάσα του Φωτάκη έστειλε με πλασέ τη μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κασμερίδη.
35’ Εκτέλεση φάουλ από τον Ρούσεφ, καλή η επέμβαση του Γιακουμή που παραχωρεί το κόρνερ
42΄ Ο Κασμερίδης νικά στο τετ α τετ τον Φωτάκη και κρατά ανέπαφη την εστία του
Συνθέσεις
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Ρούσεφ, Μπούρμπος, Ρόβας, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κατσικογιάννης, Παπουλής, Μπερτίν, Τάντιτς.
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας, Βιτόλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Σακελλαρίου, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Έτο, Αρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου